Particulieren•

CHARLIE laat je thuis voelen, een plek waar je volledig jezelf kunt zijn! Want wat is er nu belangrijker dan een plek te creëren waar je energie opdoet, tot rust kunt komen maar ook vrienden of familie kunt ontvangen. Wij geloven dat je woonruimte als een warme deken moet voelen. En dat is voor iedereen uiteraard anders. CHARLIE is er voor jou, tuurlijk hebben we onze eigen visie en zullen deze als verrijking aanbieden. We zullen je prikkelen en uitdagen en voorzien van creatieve feedback gedurende het gehele design proces. CHARLIE zorgt voor een geheel, een afstemming tussen vormen en materialen, de werking van licht, kleuren en design maken van je huis een thuis. De inrichting van de woonruimte zal een reflectie op je karakter, ritme en levensstijl zijn.

Interieurplan

Met behulp van een ontwerp nemen we jou mee in de mogelijkheden van jouw woonruimte. We maken een moodboard en uitgebreid indelingsplan voor de ruimte. We geven slimme en creatieve oplossingen die leiden tot een optimaal gebruik van de ruimte. Met een uitgewerkt meubel- en accessoiresplan ronden we het interieurplan tot in detail voor je af. Uiteraard kunnen we de aanschaf van meubels en accessoires op ons nemen en het hele project van a tot z begeleiden, door ons netwerk aan aannemers, elektriciens, schilders en meubelmakers: CHARLIE ontzorgt volledig.

Ons advies kost € 50,= per m2 inclusief btw en reiskosten. We gaan hierbij uit van een ruimte van minimaal 20 m2. Voor kleinere ruimten en ruimten met schuine wanden zoals een zolder maken wij graag een prijs op maat. Je ontvangt hoe dan ook altijd een duidelijke offerte van ons zonder onverwachte extra kosten, bij CHARLIE weet je precies waar je aan toe bent.

Interieurscan

Soms heb je even een dosis interieurinspiratie nodig. Om je interieur helemaal kloppend te maken. Om de puntjes op de ”i” te zetten na een verhuizing. Of omdat je door alle interieur mogelijkheden even de rode draad kwijt bent geraakt. We komen graag bij jou thuis en in 2 uur kan je al je interieurvragen aan ons stellen. Ons advies zetten we ter plaatse kort en bondig voor je op papier. Aangevuld met eventueel wat praktische schetsen, kleur- en materiaalstalen. Onze interieurscan kost € 350,= inclusief btw en reiskosten.