WE ARE CHARLIE – DAY DREAMERS AND NIGHT THINKERS

Wat als je twee vrouwen met verschillende achtergronden maar met dezelfde passie voor interieur samenbrengt? Dynamiek, verscheidenheid, veel liefde en kennis voor het vak; symbiose pur sang. Eind 2020 hebben Lotte & Jolanda besloten hun krachten te bundelen en samen verder te gaan als CHARLIE: alleen ga je sneller, samen kom je verder! We pushen elkaar om tot in detail te strijden tot het ultieme resultaat bereikt is. Ons motto: “keep it simple, honest and real”!

Lotte Rus

Als je mijn buurvrouw zou vragen me te omschrijven zou ze zeggen, ze neemt m’n pakketjes graag aan – ze lacht vriendelijk en veegt de stoep. Mijn vrienden? Trouw als een hond en als je in d’r hart zit gaat ze voor goud en zal alles doen om je te laten shinen. En zakelijk? Zakelijk is mijn grootste passie werkelijkheid geworden. Je kunt me niet blijer maken dan from scratch een interieur op te bouwen, mensen te prikkelen om door een andere bril te kijken. Mijn grootste inspiratiebron? Mijn ogen, me verwonderen – echt kijken, zonder oordeel.

Jolanda de Wit-Beets

Ik hou ervan om mooie herinneringen te maken, te genieten van het leven, waar dan ook ter wereld! Mijn passie voor reizen & interieur combineer ik graag. Oog voor detail, doordacht en weloverwogen kenmerken mij. Ik vind het belangrijk dat je jezelf gelukkig én thuis voelt in een interieur. Geweldig om met kleine details voor nét die magie te zorgen waarmee het interieur persoonlijkheid en karakter uitstraalt.  

KEEP AND STAY in touch WITH US