WE ARE CHARLIE – DAY DREAMERS AND NIGHT THINKERS

Wat als je twee vrouwen met verschillende achtergronden maar met dezelfde passie samenbrengt? Dynamiek, verscheidenheid, veel liefde en kennis voor het vak; symbiose pur sang. We pushen elkaar om tot in detail te strijden tot het ultieme resultaat bereikt is. CHARLIE gaat voor de WOW factor, daar waar je u tegen zegt!

Lotte Rus

“Je blijven verwonderen”

Als je mijn buurvrouw zou vragen me te omschrijven zou ze zeggen, ze neemt m’n pakketjes graag aan – ze lacht vriendelijk en veegt de stoep. Mijn vrienden? Trouw als een hond en als je in d’r hart zit gaat ze voor goud en zal alles doen om je te laten shinen. En zakelijk? Zakelijk is mijn grootste passie werkelijkheid geworden. Je kunt me niet blijer maken dan from scratch een interieur op te bouwen, mensen te prikkelen om door een andere bril te kijken. Mijn grootste inspiratiebron? Mijn ogen, me verwonderen – echt kijken, zonder oordeel.

Jolanda de Wit-Beets

“Genieten van het leven”

Ik hou ervan om mooie herinneringen te maken, waar dan ook ter wereld! Mijn passie voor reizen & interieur combineer ik graag, het is toch heerlijk om die vakantie “vibe” te voelen, waar je ook bent. Oog voor detail, gericht op sfeer, doordacht en weloverwogen kenmerken mij. Trots dat ik samen met deze fantastische vrouw CHARLIE heb opgericht. Samen kom je verder: we bundelen onze krachten, delen onze kennis en inspiratie en houden ervan mensen te verrassen en te laten genieten!

KEEP AND STAY in touch WITH US