About us•

Wat als je drie vrouwen met verschillende achtergronden maar met dezelfde passie samenbrengt? Dynamiek, verscheidenheid, veel liefde en kennis voor het vak; symbiose pur sang. We pushen elkaar om tot in detail te strijden tot het ultieme resultaat bereikt is. CHARLIE gaat voor de WOW factor, daar waar je u tegen zegt!

Lotte Rus

“Je blijven verwonderen”

Als je mijn buurvrouw zou vragen me te omschrijven zou ze zeggen, ze neemt m’n pakketjes graag aan – ze lacht vriendelijk en veegt de stoep. Mijn vrienden? Trouw als een hond en als je in d’r hart zit gaat ze voor goud en zal alles doen om je te laten shinen. En zakelijk? Zakelijk is mijn grootste passie werkelijkheid geworden. Je kunt me niet blijer maken dan from scratch een interieur op te bouwen, mensen te prikkelen om door een andere bril te kijken. Mijn grootste inspiratiebron? Mijn ogen, me verwonderen – echt kijken, zonder oordeel.

Jolanda de Wit-Beets

Genieten van het leven – ik hou ervan om mooie herinneringen te maken, waar dan ook ter wereld! Mijn passie voor reizen & interieur combineer ik graag, heerlijk om thuis die vakantie “vibe” te voelen. Oog voor detail, gericht op sfeer, doordacht en weloverwogen kenmerken mij. Trots dat ik samen met deze twee fantastische vrouwen aan de wieg sta van iets bijzonders: ons kindje, ons meisje “CHARLIE” is geboren! Samen kom je verder: we bundelen onze krachten, delen onze kennis en inspiratie en houden ervan mensen te verrassen en te laten genieten!

Dagmar van Ark

‘Niet binnen de lijntjes kleuren, maar net dat extra accent toevoegen’. Ik vind het belangrijk om sfeer te creëren binnen een interieur maar daarbij speel ik graag met contrast. Outside the box is een manier van denken dat goed bij mij past, dat zorgt vaak voor dat beetje ‘extra’ in het ontwerp. Opgewekt en leergierig word ik wel genoemd, en dat is nou net het beetje verschil wat ik hoop te maken.