Interior design

“YOU WERE BORN AN ORIGINAL DON’T BECOME A COPY!”
~ COCO CHANEL

Van jouw huis, nu eens echt een heerlijk thuis maken? Wat is er fijner dan thuis te komen in een huis dat prettig voelt, dat weerspiegelt wie je bent? Maar hoe bereik je dat? Er zijn genoeg woonbladen en tv-programma’s om inspiratie uit te halen, maar hoe vertaal je dat nu naar je eigen huis?

Interieurplan

Kan jouw interieur ook wel een make-over gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je een totaal nieuwe look? Of wil je een fijne mix van jouw bestaande meubels met nieuwe kleuren en accessoires. Ga je samenwonen of heb je een nieuwe woning gekocht? Wij gaan met jullie woonwensen aan de slag en met behulp van een ontwerp nemen we jou mee in de mogelijkheden van jouw woonruimte. We maken een sfeerbeeld, moodboard en indelingsplan voor de ruimte. We geven slimme en creatieve oplossingen die leiden tot een optimaal gebruik van de ruimte. Met een kleur- en materialenplan & meubel- en accessoiresplan ronden we het interieurplan tot in detail voor je af.

Wil je volledig ontzorgt worden? Dan is het “diamond” pakket écht iets voor jou. Aan de hand van jouw interieurwensen ontwerpen wij een totaal interieurplan, gaan we voor je shoppen en nemen wij de aanschaf van meubels en accessoires op ons. Kortom we zullen het hele project van a tot z begeleiden, vanaf de eerste ideeën tot aan de oplevering.

* Bij bovenstaande pakketprijzen gaan wij uit van een ruimte van minimaal 20 m². Voor kleinere ruimten en ruimten met schuine wanden zoals een zolder maken wij graag een prijs op maat. Je ontvangt hoe dan ook altijd een duidelijke offerte van ons zonder onverwachte extra kosten, bij CHARLIE weet je precies waar je aan toe bent.

InterieurSCAN

Soms heb je even een dosis interieurinspiratie nodig. Om je interieur helemaal kloppend te maken en de puntjes op de “i” te zetten na een verhuizing of verbouwing. Of omdat je door alle interieur mogelijkheden even de rode draad kwijt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je je zin hebt in een nieuwe look en meer wilt weten hoe je jouw ruimte goed kan indelen.

We komen graag bij jou thuis en gedurende 2 uur kan je al je interieurvragen aan ons stellen en krijg je direct tips en suggesties. We nemen kleurenwaaiers en materiaalstalen mee en met dit advies kan je zelf aan de slag, of tegen meerprijs zorgen wij hiervoor.

KEEP AND STAY in touch WITH US