Interior Styling

“The details are not the details. 
They make the design.” ~ CHARLES EAMES

Een interieur is pas écht compleet wanneer er een juiste balans is tussen de indeling, het kleurenpallet en de aankleding. De waarde van het laatste, de aankleding, wordt vaak onderschat. Er wordt gedacht dat hier en daar een vaasje plaatsen het enige is wat ‘decoratie’ inhoudt. Integendeel: met de juiste accessoires kan je het interieur nét die ene boost geven dat het plaatje precies klopt. Het uitzoeken en zeker het plaatsen van accessoires zijn geen gemakkelijke taken en daarom nemen wij deze taken met alle liefde over.

Wanneer wij een interieurontwerp maken, betrekken wij de styling hierin in de vorm van een advies (kleuren en materialen) en is het daadwerkelijk uitzoeken en plaatsen van de accessoires inbegrepen. Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is een advies te geven wat betreft passende accessoires. Om in deze behoefte te voorzien hebben wij een speciaal interior styling pakket ontwikkeld waarin wij op zoek gaan naar de juiste producten voor in je interieur. In dit pakket is het stylen van de ruimtes inbegrepen. De metamorfose en/of styling doen wij vaak op een dag waarop je niet thuis bent, zodat wij onze gang kunnen gaan en is de verrassing des te groter bij thuiskomst!

Omdat wij de accessoires rechtstreeks inkopen, is dit tegen aantrekkelijke prijzen. Deze service bespaart je veel tijd en winkelbezoeken en je hebt zonder twijfel een sfeer- en stijlvol interieur als resultaat!

sEIZOEN INTERIOR Styling 

Wil je graag dat je interieur altijd up-to-date blijft? Dan is het seizoen interior styling pakket echt iets voor jou! We komen 1, 2 of 4 keer per jaar bij je thuis en stylen de woonkamer en eetkamer volgens de laatste trends.

KEEP AND STAY in touch WITH US