Home staging

“You never get a second chance to make a first impression.” ~ WILL ROGERS

Het marketingconcept vastgoedstyling (ook wel verkoopstyling) is ontstaan in de Verenigde Staten; “Staging®” (officieel geregistreerd trademark) ofwel home staging. Dit concept wordt al meer dan veertig jaar succesvol toegepast in de Verenigde Staten. Inmiddels is vastgoedstyling wereldwijd een succesvolle marketingmethode gebleken om woningen sneller en beter te verkopen.

De styling is op de koper gericht. Het is een techniek die de sterke eigenschappen van een woning accentueert, ruimte, licht en harmonie creëert en de woning zodanig presenteert dat een zo groot mogelijke doelgroep zich snel thuis voelt. Zodat een potentiële koper er zichzelf in kan zien wonen.

Een goede samenwerking tussen verkoper, makelaar, stylist en fotograaf leveren samen een belangrijke bijdrage aan een succesvolle en snelle verkoop en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onderscheiden en verleiden dat is wat telt in de huidige ‘woningmarkt’! De juiste eerste indruk zorgt voor kijkers en alleen kijkers worden kopers!

Wij richten ons op styling van koopwoningen, inclusief meubelverhuur. Omdat wij al onze meubels en woonaccessoires in eigen beheer hebben, is home staging op korte termijn in te plannen. Een complete styling van een woning doen wij doorgaans binnen één dag. Door ons ruime aanbod meubilair en woonaccessoires ziet iedere woning er uniek gestyled uit.

Wij houden hierbij altijd rekening met de potentiële doelgroep en de uitstraling van de woning. Een mooi gestylde woning wordt sneller verkocht en kan een waardestijging opleveren die op kan lopen tot wel 10%! Wil jij de beste prijs voor je woning ontvangen of staat je woning al een tijdje te koop zonder resultaat? Vraag dan gratis een offerte aan!

KEEP AND STAY in touch WITH US